Terug
Wie komt ons team versterken?

21 januari 2020

Wie komt ons team versterken?

In Tune Redactieleden & reporters gezocht (vrijwillige basis)!

Wat ga je doen als reporter?

Houd je van muziek en ben je regelmatig in het Roermondse uitgaansleven te vinden? En wil jij je ervaringen met anderen delen? Dan ben jij geknipt om aan de slag te gaan als reporter van Roermond In Tune! Als reporter bezoek je popconcerten, danceparty’s, festivals en jamsessies in Roermond. Hierover vertel je aan je publiek, bijv. in de vorm van een blog of vlog. Een vlotte pen of babbel zijn gewenst.

Wat ga je doen als redactielid?

Houd je van muziek en vind je het leuk om bezig te zijn met communicatie, marketing en promotie? Dan zoeken we jou als redactielid van Roermond In Tune! Als redactielid denk je tijdens onze maandelijkse redactievergaderingen mee over hoe we de Roermondse popscene beter op de kaart kunnen zetten. Je gaat stukjes schrijven en redigeren voor onze social media-kanalen, website en nieuwsbrief. Het bijhouden van de In Tune Popagenda en het verspreiden van onze flyers en posters zijn andere manieren waarop je een bijdrage kunt leveren. Heb je daarnaast óók ervaring met Indesign en/of Photoshop? Dan kun je helpen bij het ontwerpen van onze promotiemiddelen.

Wat krijg je terug?

Een hoop gezelligheid en leuke collega’s die net als jij hart hebben voor muziek en er het liefst de hele dag (en nacht) over doorpraten. Daarnaast ontvang je voor alles wat je voor ons doet ECI points; munten waarmee je spaart voor het bezoeken van gratis popconcerten en andere voordeeltjes in de ECI cultuurfabriek.

Hebben we jouw interesse?

Mooi! Stuur dan een berichtje naar Romy Heutz via romyheutz@ecicultuurfabriek.nl of 06-89971454. Samen met haar bekijk je dan of jij onze nieuwe redactielid gaat worden.

Roermond in tune nieuwsbrief

Stay in tune! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij brengen je als eerste op de hoogte van onze activiteiten en het lokale muzieknieuws. voor vragen kun je ook mailen naar jessedeledda@ecicultuurfabriek.nl of goofveelen@ecicultuurfabriek.nl

Mogelijk gemaakt door

Meer In Tune