Terug
Stimuleringsregeling Pop in Limburg

21 januari 2020

Stimuleringsregeling Pop in Limburg

Tip voor (live-)muzikanten, muziek- en cultuurpodia en kleine festivals.

Pop in Limburg start in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg een eenvoudige regeling met een maximumbijdrage van € 500,- voor de kleinere festivals en € 300,- voor de kleinere popconcerten. Deze bijdrage dien je uiterlijk één maand voor de activiteit (concert/festival) aan te vragen.

De Stimuleringsregeling programmering kleine podia en festivals 2020 heeft als doel om het programmeren van live popmuziek te stimuleren en te zorgen voor podiumkansen voor (live-)muzikanten en bands. Niet alleen kunnen muzikanten broodnodige podiumervaring opdoen wat essentieel is voor de ontwikkeling, talent wordt ook zichtbaar en kan publiek aan zich binden. Neveneffect is ook dat (jong) publiek bekend en vertrouwd raakt met het ‘consumeren’ van livemuziek. Dit publiek zal in de toekomst sneller geneigd zijn om ook gebruik te maken van het aanbod van professionele pop- en cultuurpodia en festivals.

Kijk op de website van Pop in Limburg voor meer informatie en het aanvraagformulier.

Roermond in tune nieuwsbrief

Stay in tune! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij brengen je als eerste op de hoogte van onze activiteiten en het lokale muzieknieuws. voor vragen kun je ook mailen naar jessedeledda@ecicultuurfabriek.nl of goofveelen@ecicultuurfabriek.nl

Mogelijk gemaakt door

Meer In Tune