Poptalks

In Tune organiseert regelmatig een In Tune Poptalk. Onze Poptalks zijn rondreizende netwerkbijeenkomsten voor iedereen die op een actieve manier is betrokken bij de Roermondse popmuziek. Denk aan (pop)muzikanten, bands en dj's, producers, horecaondernemers, organisatoren, studiobazen, festivaldirecteuren, platenzaken en muziekscholen.

Onder het genot van een drankje praten we elkaar bij over actuele ontwikkelingen in de lokale muziekscene, zoeken we de samenwerking op en creëren we een voedingsbodem voor nieuwe initiatieven. Tijdens de Poptalks staat telkens een thema centraal en krijgt een Roermondse artiest de kans om op te treden.

In Tune was reeds te gast bij: Royal Theater, TwentyTwo Cocktailbar, De Amstelclub en De Azijnfabriek. Wanneer de volgende Poptalk plaatsvindt, lees je op onze Nieuwspagina.

Wil je graag gastheer zijn van één van onze Poptalks of wil je graag voor ons optreden? Stuur dan een email naar goofveelen@ecicultuurfabriek.nl of jessedeledda@ecicultuurfabriek.nl

Logo royal theater zkvtekst vector w300
22
67616394 328559588024503 6083745098028285952 o
Azijnfabriek

Roermond in tune nieuwsbrief

Stay in tune! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij brengen je als eerste op de hoogte van onze activiteiten en het lokale muzieknieuws. voor vragen kun je ook mailen naar jessedeledda@ecicultuurfabriek.nl of goofveelen@ecicultuurfabriek.nl

Mogelijk gemaakt door

Meer In Tune