Behind The Tunes

Onder de naam ‘Behind The Tunes’ geeft het team van Roermond In Tune lokale artiesten en nieuwe talenten een uniek online podium. Regelmatig zullen er op deze pagina interviews en (live-)video’s van onze lokale artiesten geplaatst worden.

Door de combinatie van interviews en video’s wil Roermond In Tune lokale artiesten enerzijds een kans geven zich op een leuke en interessante manier te presenteren. Anderzijds willen we op deze manier ook het publiek én de popindustrie kennis te laten maken met deze artiesten. Je krijgt bij Behind The Tunes als het ware een kijkje in de keuken van deze artiesten.

Waar zijn de artiesten op dit moment mee bezig? Wat betekent muziek maken voor hen? Welke opkomende talenten zijn er in de regio? Wat is hun drijfveer? Waar halen ze hun inspiratie vandaan? Behind The Tunes geeft antwoord op deze en nog veel meer vragen!

Hieronder vind je een overzicht van alle Behind The Tunes artikelen:

Behind The Tunes #1: Maggie Dae / Behind The Tunes #2: KRAS / Behind The Tunes #3: DÉJÀ / Behind The Tunes #4: Coming Soon

Heb je zelf een goed idee voor een artikel op Behind The Tunes? Heb je een opmerking of heb je een vraag? Óf treed je zelf alleen of met een groep op? Laat het ons weten!

Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar reporters die ons mee willen helpen!

Mail dan naar jessedeledda@ecicultuurfabriek.nl o.v.v. ‘Behind the tunes’

Roermond in tune nieuwsbrief

Stay in tune! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij brengen je als eerste op de hoogte van onze activiteiten en het lokale muzieknieuws. voor vragen kun je ook mailen naar jessedeledda@ecicultuurfabriek.nl of goofveelen@ecicultuurfabriek.nl

Mogelijk gemaakt door

Meer In Tune